Over ons

Kiescollectief.nl

Op kiescollectief.nl kunnen consumenten offertes voor installaties van zonnepanelen, airco’s, laadpalen, opslag batterijen, warmtepompen, LED-verlichting en tarieven van verschillende gas en stroom leveranciers kosteloos opvragen.

We bieden u uitgebreide informatie over onze producten en diensten waarmee u uw woning kunt verduurzamen op het gebied van energie verbruik. We zijn in staat om een objectieve vergelijking op te stellen met verschillende alternatieven, waarbij uw wens centraal staat.

Waar staan wij voor?

Kiescollectief is een dynamische en innovatieve organisatie. We staan voor duurzaamheid, bewustheid, betrouwbarheid, service en vergelijking die duidelijkheid biedt in het overweldigende aanbod van fabrikanten en leveranciers. Het aantal fabrikanten en leveranciers zijn de laatste jaren flink toegenomen, waardoor de spreekwoordelijke bomen regelmatig moeilijk te zien zijn door het bos. We hebben de intentie om bepaalde producten meer onder de aandacht te brengen dan anderen en proberen ons dan ook zo onafhankelijk mogelijk op te stellen. Ons doel is om u een duidelijk beeld te schetsen van alle aanbiddingen, prijzen en voorwaarden dat bij energie transitie hoort.