Alles over. Energie vergelijken.

Wij horen u al denken, ‘overstappen, is dat wel zo eenvoudig?’. Het antwoord is kort maar krachtig, Ja, dat is heel eenvoudig! Tegenwoordig kunt u energieleveranciers online eenvoudig vergelijken op bijvoorbeeld prijs, duurzaamheid en service. En aanmelden, dat is in enkele minuten gebeurd. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat 88% van alle consumenten die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit verliep. Wanneer u de overstap maakt naar een andere energieleveranciers dan zorgt die dat uw oude energiecontract wordt opgezegd en dat u op tijd wordt aangesloten op uw nieuwe energiepakket. Op deze manier stapt u altijd eenvoudig, voordelig en zonder veel werk over naar uw nieuwe energieleverancier! In een paar minuten heeft u uw complete energie-overstap geregeld! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Overstappen van energieleverancier

Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dat is de vraag die u heeft wanneer u wilt overstappen van energieleveranciers. U bent op zoek naar goedkope energieleverancier die voldoet aan uw wensen. Veelal is dit regionaal bepaald, maar wanneer u een nieuwe energieleverancier gaat kiezen is het zeer zinvol om vooraf energieleveranciers te vergelijken.

Onze energie-experts kunnen u hierbij het beste helpen. Wilt u een particulier of een zakelijk aanbod, dan is dit geen probleem. Onze energie-experts maken de berekening op basis van uw situatie en uw type woning/pand. Ook hiermee kan een prima energievergelijking gemaakt worden en kunnen de verschillen tussen de diverse energieleveranciers in kaart worden gebracht. Behalve uw gegevens kunt u ook uw wensen aangeven, zoals de lengte van het contract en de soort energie (groen, grijs of gemengd).

Wij berekenen de maximale besparing gebaseerd op al uw wensen en verzorgen de gehele overstap proces kosteloos voor u.

Overstappen.

Loont overstappen echt?

Altijd bij één en dezelfde energieleverancier blijven plakken is zonde, wanneer u overstapt van energieleveranciers kunt u eenvoudig veel geld besparen! En dit kan elk jaar opnieuw. Een overstap van energiemaatschappij kost u niks en is gauw gebeurd. Tevens profiteert u van lagere energietarieven, een welkomstkorting of bijvoorbeeld een gratis gadget of tablet!

Wat kan ik dan besparen?

Bijna alle huishoudens kunnen door regelmatig over te stappen naar een andere energieleverancier flink besparen op hun jaarlijkse energiekosten. Voor mensen die nog nooit zijn overgestapt kan het overstappen naar een andere energieleverancier veruit het meest lonen. Bijna 66% van de huishoudens zit nog steeds bij dezelfde energieleverancier als tien jaar terug. Overstappen kan u al gauw honderden euro’s schelen, uit een publicatie door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) blijkt dat het overstappen naar een eenjarig contract bij een andere energieleverancier het meeste kan opleveren, tot wel bijna €500.

Wave